Om Flemming Mortensen

Min vej frem mod det arbejde, der er præsenteret på denne hjemmeside, er noget snørklet og meget alsidig.

Jeg har blandt andet lært at meditere, stået på slagtergang på et svineslagteri, taget en læreruddannelse og arbejdet som lærer, været produktionsleder på et børneteater, fået børn, undervist voksne, startet et dramacenter, taget flere terapeutuddannelser, behandlet professionelle fodboldspillere og piskesmældskader for Tryg Forsikring.

Isoleret set, er det svært at se, hvad f.eks. teaterarbejde har med behandlinger af traumer at gøre, men hver og en af de ting jeg har beskæftiget mig med gennem årene, har givet værdifulde erfaringer og indsigter, som jeg, når de kombineres med den viden og træning, jeg har fra mine terapeutiske uddannelser, trækker på i mit terapeutiske arbejde, kurser og foredrag.

I 2000 udviklede jeg MindMedicine® som har vist sig effektivt i behandling af smerter, som ikke har en umiddelbar medicinsk forklaring. Siden har mit fokus for individuelle behandlinger i stor udstrækning været stress og traumerelaterede problemstillinger. De seneste år har jeg været tilknyttet skoler og dagtilbud i Århus Kommune, hvor jeg har lavet kurser og individuelle behandlinger.