Smertebehandling med MindMedicine

Når årsagen til smerterne i kroppen sidder mellem ørerne

Effektiv behandling af piskesmæld, idrætsskader og andre overbelastninger der ikke har nogen medicinsk eller kirurgisk forklaring

Foredraget er en præsentation MindMedicine® som er en ny, logisk og effektiv måde at behandle smerter og gener i kroppen, der ikke har nogen medicinsk eller kirurgisk forklaring. Behandling har vist stor effektivitet mod piskesmæld, gener efter færdselsuheld, idrætsskader og smerter uden nogen egentlig forklaring. Mindmedicine® er en behandlingsform der tager udgangspunkt i den nyeste hjerneforskning og sammenhængen mellem hjernen og kroppen. Efter foredraget vil du have fået et nyt syn på årsagen til dine smerter, en forståelse af, at der kan gøres noget, og at du selv kan få stor indflydelse på din tilstand.

Om MindMedicine®

MindMedicine tager udgangspunkt i følgende:

  • at årsagen til visse typer smerter i kroppen skyldes spændt muskulatur i det smertende område
  • at en væsentlig årsag til denne spændingstilstand kan være, at ubevidste områder af hjernen konstant sender impulser til musklerne om at spænde op.

Denne tilstand kan være opstået som følge af en pludselig overbelastning eller længere tids uhensigtsmæssig brug og kan bedst sammenlignes med den posttraumatiske tilstand mennesker kan havne i, hvis de har været udsat for en overvældende oplevelse, som de ikke har fået bearbejdet.

Hvis spændingstilstanden skal ophøre, må hjernen ophøre med at sende uhensigtsmæssige signaler til musklen. Man må derfor ”overtale” hjernen, til at få den til at stoppe med at sende disse signaler.

Selve behandlingen indeholder 2 behandlingsformer, som der arbejdes med på samme tid:

  1. En blid bindevævsmassage, KST, massage, zoneterapi eller en anden form for manuel behandling.
  2. En struktureret samtale, som har til formål at få hjernen til at ophøre med kontinuerligt at sende opspændende signaler til kroppen.